Haverbannet (2 bouwkavels met bouwplan)

Eijsden-Margraten - Gronsveld
Toekomstig aanbod

Over dit project

2 Ruime bouwkavels (met bouwplan) gelegen in nieuwbouwproject Waterrijk Gronsveld aan de rand van het dorp en grenzend aan het buitengebied. Nog 1 beschikbaar!

Kavel Haverbannet 2, perceel 550 m2, Verkoopprijs € 99.000,- v.o.n. VERKOCHT
Kavel Haverbannet 9, perceel 345 m2, Verkoopprijs € 135.000,- v.o.n.

Met alle gemakken voorzien van het centrum van Maastricht! De kavel wordt verkocht met een compleet woningontwerp van Wauben Architects, u hoeft zelf alleen nog maar de aannemer te bepalen!

In deze verkoopprijs is inbegrepen:
- Kavel
- Compleet woningontwerp van Wauben Architects;
- Technische omschrijving;
- Afwerkstaat;
- Bouwvergunning en legeskosten;
- Uitleggers voor nutsvoorzieningen en riool;
- Notariskosten (notarieel transport).

Vraag snel de brochure aan op www.damen-og.nl/nl/haverbannet-2-bouwkavels-met-bouwplan-aan-de-rand-van-gronsveld

Omgeving:
Gronsveld (Groéselt) is een plaats in de gemeente Eijsden - Margraten met circa 2500 inwoners. Gronsveld heeft een rijk verenigingsleven met een schutterij, harmonie en diverse sportverenigingen. Er zijn diverse bezienswaardigheden in het dorp zoals het kasteel van Gronsveld, de Sint Martinuskerk en de Torenmolen van Gronsveld. De Torenmolen behoort zelfs tot de Nederlandse UNESCO-monumenten. Ook voor natuurliefhebbers is er genoeg te doen. Het Savelbos is gedeeltelijk in Gronsveld gelegen. Hier bevinden zich mooie wandel- en fietsroutes.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Haverbannet (2 bouwkavels met bouwplan)

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Eijsden-Margraten.

Aanmelden